Financial Giant Fidelity tilbyr forvaringsløsning for Bitcoin (BTC) for pensjonskontoer

Fidelity Digital Assets vil fungere som den eksklusive depot for Bitcoin for Kingdom Trusts nylig lanserte Choice-pensjonsløsning.

Choice er en pensjonskonto som lar investorer fordele pensjonsmidlene til både digitale og tradisjonelle eiendeler

I en pressemelding sier Kingdom Trust at Fidelity Digital Assets, en underavdeling av finansielle tjenestefirmaet Fidelity Investments, vil være den eneste leverandøren av fryselager for digitale eiendeler i Choice.

Ryan Radloff, administrerende direktør i Kingdom Trust, sier at den eksklusive avtalen gjør at pensjonsporteføljer med BTC-tildelinger kan sikres av pålitelige institusjoner.

“Personlig har jeg vokst til å stole på Fidelity-merkevarefamilien som en individuell investor i de tradisjonelle markedene, og nå kan bitcoin i min Pensjonskonto for Choice holdes trygt av Fidelity Digital Assets. For alle som vurderte bitcoin som en del av pensjonsporteføljen, men ventet på at infrastrukturen ble moden og at kjente navn skulle komme inn i rommet, er dagen i dag, “

De som velger å sikre seg Bitcoin gjennom forvaringsløsningen, vil ikke ha tilgang til sine private nøkler.

I stedet lover Fidelity Digital Assets sikkerhet og tar en avgift på 1% på eiendeler

Christine Sandler, sjef for salg og markedsføring for Fidelity Digital Assets, sier partnerskapet er et annet skritt mot en bredere kryptodopsjon.

„Siden vår markedsinntreden for mindre enn to år siden, har vi sett betydelig fremgang i infrastrukturen som støtter investorer i digitale eiendeler, og en utvikling i spekteret av investorer som tar i bruk digitale eiendeler i porteføljene sine.“